Cum sa acceptam schimbarea in viata noastra!

879bae72e2edf8ba597527867af8e929

Omul este o fiinta psihologica, un ganditor. Nu ceea cu ce se hraneste el fizic, ci ceea cu ce se hraneste el mental, aceea devine. Devenim intruparea a ceea cu ce ne hranim mental. Neville

Deci astazi esti rezultatul gandurilor tale trecute.

Vreau sa descoper ce e mai bun in mine, insa fara nici un efort, vreau sa evoluez, sa cresc, sa traiesc experiente frumoase de iubire fara a face ceva in aceasta privinta. De ce nu as evolua facand acelasi lucru, de ce stilul de viata nu s-ar imbunatati? Pentru ca daca vrei sa obtii ceva, trebuie sa faci ceva!

Salvarea noastra e cu adevarat in noi. Shakespeare

Te retii blocat in aceleasi actiuni, si te plangi de rezultate mediocre, imi pare rau pentru tine, insa evolutia cere miscare, evolutia cere actiune, cere determinare si nu amanare!

In fiecare zi ai alegerea de a continua pe drumul cresterii, sau de a repeta un drum deja cunoscut. Ai uitat insa ca viata este un dar prin aceea ca te invita la o permanenta repunere in discutie, in vederea eliberarii de anumite obiceiuri, anumite credinte si convingeri, in vederea deschiderii tale catre abundenta! Insa aspectul cel mai dificil este neacceptarea schimbarii, evenimentele fiind negate si refuzate.

Permanenta este doar schimbarea!

Te impotrivesti schimbarii pana ce lucrurile se agraveaza si nu ai alta alternativa, si nu mai poti continua sa-ti intretii obiceiurile vechi. Deci ca sa imbratisam cu adevarat schimbarea asteptam sa se produca criza, traume, boala si tragedie, asteptam sa se intample ceva grav doar pentru a fi urniti din loc.

Preferi sa fii trezit din somn de o boala grava, de o ruptura, de o pierdere, de o concediere, preferi orice insa sa mai dormi putin si sa nu fii nevoit sa deschizi ochii si sa fii constient de timpul pierdut si consumat in amorteala dulce a amanarii. Esti aici pentru a trai frumos, pentru a scoate la lumina ceea ce tii ascuns in tine, pentru a-ti dezvolta capacitati, pentru o iubire frumoasa, pentru o viata spectaculoasa. Esti aici pentru a construi ceva frumos, nu pentru a distruge si a te ingropa de viu intr-un infern emotional. Nu-ti gasi scuze, nu cauta partea buna a nefericirii, nu accepta un partener violent doar pentru ca este fidel, nu accepta un post de munca care te imbolnaveste doar pentru ca esti bine platit, nu accepta amici cu dependente distructive doar pentru ca ii cunosti de 30 de ani.

Suferinta nu are scuze, nu ii cauta scuze, nu o accepta, nu-i permite suferintei sa se instaleze in viata ta si sa-ti ocupe intreaga existenta, este o crima.

„Omul trebuie sa-si aleaga si nu sa-si accepte destinul.” Paulo Coelho

Alege-ti viata, alege fericirea, alege linistea sufleteasca, alege frumusetea, esti responsabil de alegerile tale, asa cum ai ales sa suferi exact la fel poti alege si sa fii in pace, nimeni nu poate decide in locul tau.

f68fbdf72c7f572918ca545eca83e372„Daca te crezi infrant, chiar esti                          Daca nu crezi ca trebuie sa cutezi, nu vei  cuteza  Daca ti-ar placea sa invingi, dar crezi ca nu esti  in  stare,                                                      Mai mult ca sigur ca nu esti;                                  Cand crezi ca vei pierde, ai si pierdut                    Fiindca privind in jurul tau vei afla cum            Succesul incepe cu voia omului; si totul e o  stare  de  spirit.”

Totul depinde de starea ta de spirit, de ce crezi despre tine, de ce consideri ca meriti sa ai. Astazi fa schimbarile in interiorul tau pentru a schimba si exteriorul, schimba gandurile ce le ai despre tine si despre valoarea ta, ofera-ti mai multa valoare pentru a primi si de la viata mai multa valoare. Ai incredere in tine si sigur ca vei reusi! Ai incredere in capacitatile tale, si daca te indoiesti de tine, dezvolta-ti aptitudinile si pune in aplicare tot ce inveti.

                                              „Din trecut tasneste prezentul etern                                                                            Poti semana orice vrei dar maine iti va aduce                                                                               Recolta ca sa vezi ce fel de lucruri                                               Ai ales sa semeni.”

Deci actiunile de astazi vor determina rezultatele de maine. Nu mai amana, timpul nu iarta!

Prietena ta,                                                                                                                           Cudalb Evelina

3 gânduri despre „Cum sa acceptam schimbarea in viata noastra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s