Tu esti cauza fericirii sau suferintei tale!

Atunci cand iti repeti suficient de mult o idee, ea va incepe sa fie o parte din tine. Tom Hopkins

7bc64f8e4ec8739d8aef2e2978f24954Cat esti de selectiv in privinta cuvintelor tale? Cand ai acordat atentie la calitatea cuvintelor pe care le folosesti in fiecare zi? Te intrebi de ce este important acest fapt? Pentru ca cuvintele au o putere incredibila. Cuvintele folosite iti intaresc credintele, iar credintele tale iti modeleaza realitatea, iti poate construi un viitor frumos, abundent, sau unul sarac, lipsit de emotii placute, poate sa distruga sansa ta de a fi fericit, te poate mentine intr-o zona mizerabila, sau te pot izola de orice succes si reusita.

In discutiile cu tine insuti, in intimitatea ta, cum iti vorbesti? Te incurajezi sau te blamezi? In discutiile cu ceilalti, te raportezi la tine ca la o victima sau ca la o persoana suficient de matura emotional ce-si poate asuma responsabilitatea calitatii vietii sale?

Nu subestima rolul cuvintelor, daca te hranesti cu cuvinte negative vei avea o atitudine negativa, este imposibil sa folosesti cuvinte negative si sa obtii rezultate foarte bune. Cuvintele negative iti vor intari convingerile negative ce vor duce in final la rezultate negative.

Cuvintele pe care le alegi in mod consecvent iti vor modela destinul. Anthony Robbins

Deci, atunci cand discuti cu tine, foloseste un limbaj pozitiv, cu cat mai des cu atat sansele de a reusi vor creste si ele. Indeparteaza-te de persoanele negative, cele care nu au nici scopuri si nici visuri si nu vor ca altcineva sa reuseasca, aceste persoane vor gasi toate motivele, doar sa te convinga ca nu vei reusi.

Alege cuvinte care te vor indrepta in directia scopurilor tale. Jeff Keller

Daca toate consecintele negative sunt rezultatul cuvintelor tale, de ce continui sa le intrebuintezi? Din cauza unui obicei pe care ti l-ai format cu ani in urma, un obicei care nu iti este util. Nu ai nevoie de nimic pentru a dobandi o atitudine pozitiva, o atitudie deosebita, trebuie doar sa te obisnuiesti sa folosesti raspunsuri pozitive, ganduri incarcate de energie.

402d31171ddfb75deda7ad904eb21d7fGandurile tale sunt cauzele fericirii sau suferintei tale. Indiferent de ce traiesti acum, in prezent, ai puterea sa te schimbi si sa iti croiesti viitorul exact asa cum il doresti. Retine ca nu esti sclavul circumstantelor, ci creatorul propriului destin. Poti avea mereu un nou inceput, poti crea noi situatii incepand cu schimbarea gandurilor tale. Daca te-ai gandit la esec, gandeste-te la succes, inlocuieste gandurile de boala cu ganduri de sanatate, daca ai vreun motiv de nefericire sterge-l complet, cu cat gandesti mai mult la situatii lipsite de armonie, cu atat mai mult asemenea situatii se vor manifesta in viata ta.
Nu esti obligat sa te multumesti cu realitatea prezenta, iti poti construi una noua ori de cate ori vrei. Gandurile si sentimentele tale obisnuite perpetueaza aceeasi stare de a fi, care creeaza aceleasi comportamente si aceeasi realitate. Daca vrei sa modifici vreun aspect al realitatii tale, trebuie sa gandesti, sa simti si sa actionezi in alt fel, sa fii diferit din punct de vedere al reactiilor la experiente. Trebuie sa-ti creezi o noua stare de spirit.

                                          Din trecut tasneste prezentul etern                                                                                Poti semana orice vrei dar maine iti va aduce                                                                     Recolta ca sa vezi ce fel de lucruri                                               Ai ales sa semeni.

Pastreaza doar ganduri pline de lumina si energie creatoare. Te imbratisez cu caldura! Cudalb Evelina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s