Plateste in avans pentru existenta ta!

563bd76ff5ea46153f0b1142df13715cCand observi ca mergi spre trecut, opreste-ti pasul, priveste oglinda, daca vezi chipul amintirilor spala-te in apa sperantei, respira aerul schimbarii, inarmeaza-te cu ganduri inalte, elevate, nu merge pe un drum ratat, nu merge pe aceeasi curba, nu pleda pentru cunoscut daca vrei sa te trezesti cu un alt destin.

Ridica ochii spre nelimitarea cerului, crezi ca are vreo limita, atunci de ce te micsorezi, de ce crezi ca puterea ta nu reprezinta mai mult decat o percepi.

Mult talent se ascunde de ochii lumii din lipsa unui dram de curaj. Sydney Smith

De cate ori ai reusit sa realizezi ceva, de care nici nu credeai ca esti capabil, in momente critice, cand ai de ales intre schimbare si mediocritate, a iesi din ciclul obisnuintei si a te depasi, cand singura scapare de greutatea problemelor este cresterea ta personala atunci toata puterea ta se dilata, se inmulteste, forta energiei creative izbucneste din tine ca un artificiu de lumina si atunci te simti un zeu.

Doar ca acest sentiment de divinitate se disperseaza in scurt timp si ramai pustiit si golit, fara vlaga. Din nou ti-ai pus masca victimei si depui mult efort ca sa-ti joci bine rolul, incat il incorporezi in tine ca o parte reala ce-ti apartine!

Nu esti victima, nu esti bietul, nu esti ratatul, esti o fiinta creatoare, insa esti responsabil de spectacolul ce-l urmaresti!

Inspira-te de la oamenii ce au facut schimbari, inspira-te de la cei ce au reusit, daca te-ai autosabota mai putin ai observa cum clipa ta ia o noua forma. Daca impletesti ganduri creatoare cu sentimente de bunastare si actiuni vei reusi sa te transformi.

„Paradisul nu este o alta lume ci chiar lumea aceasta fara limite”

Indrazneste sa traiesti o mare aventura personala, confrunta-te cu propria persoana. Nu mai ai nevoie de cineva pentru a supravietui, pentru a te simti puternic, nu te mai ascunde, nu te mai amagi.

„Trecerea spre starile superioare, reprezinta un salt in necunoscut. Pentru a reusi, tot ce ai fost pana astazi trebuie sa moara”

Cere de la tine sa devii inventatorul, creatorul propriului univers. Astazi esti la rascruce, e vremea sa-ti iai zborul, totul depinde doar de tine, calitatea, viteza si directia zborului sunt stabilite de propria gandire. Inalta-te din propria conditie, munceste pentru un ideal, stai in slujba adevraului fiintei tale, straduieste-te in permanenta sa te perfectionezi.

„Plateste in avans pentru existenta ta”

In drumul tau catre realizarea de ine vei intalni temeri si indoieli. Teama si indoiala sunt 123f3534e097b92a276c6db8efae0b48cancerul unei vieti implinite, ai nevoie de vointa pentru a te elibera de lanturile nagativitatii, insa vointa se afla doar in interiorul tau, si este ingropata, trebuie doar sa o scoti la lumina!

„Ea (frica) este unicul inamic adevărat al vieţii. Numai ea o poate învinge. Este un adversar inteligent, trădător. Nu are decenţă, nu respectă nicio lege sau convenţie, nu are milă.”Yann Martel 

Ai forta de a-ti imbogati sufletul, viziunea vietii!

Nu mai permite greselilor, esecurilor din trecut sa-ti sufoce existenta, sa-ti anestezieze dorinta de desavarsire. Scopul vietii noastre consista in a evolua, si nu uita ca tot ce nu evolueaza se degradeaza. Provoaca-te, in fata incercarilor aprinde-ti curajul si lasa-l sa-ti domine creatura, sa simti puterea interioara!

Afirma in fiecare zi urmatoarele: „Ard cu zel si entuziasm si pornesc inainte cu credinta mea puternica pentru a implini lucrurile care asteapta sa fie implinite de mine. Nu sunt descurajat, sunt persistent, merg inainte, sunt hotarat sa ating succesul”

O veche maxima spune: „Suntem acolo unde suntem si suntem ceea ce suntem datorita gandirii noastre uzuale, de zi cu zi!” Nu mai ai timp de pierdut! Pune astazi bazele unei noi creaturi, unei creaturi pline de forta, de energie, de entuziasm, de curaj, unei creaturi care are ca scop sa-si traiasca viata de mult visata!

Te imbratisez cu toata iubirea,                                                                                                   Evelina Cudalb.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s