Pleaca in cautarea imprejurarilor favorabile!

Astazi este o noua zi, un nou inceput pentru viata ta!

d4ccfadf4246541ee644d50fa9b7efb4Daca te multumesti sa stai si sa astepti sa-ti cada totul pregatit, invocand pretext dupa pretext si scuza dupa scuza, caci te vei trezi curand ca ai ajuns la scuza cea din urma „sunt prea batran ca sa ai schimb ceva”.

Majoritatea oamenilor nu-si valorifica niciodata talentele, indiferent in ce domeniu lucrezi, oportunitatile sunt nelimitate. Fiecare dintre noi dispunem de suficient talent, de idei si de sanse care sa ne ajute sa ne realizam in toate domeniile vietii. Majoritatea insa nu-si exploateaza niciodata aceste resurse, isi arunca la gunoi ideile crezindu-le lipsite de valoare si nu sesizeaza ocaziile care i li se ofera din cauza ca nu se hotarasc sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva noua, preferand sa vada jumatatea goala a paharului, in loc sa formeze o gandire pozitiva.

Spui ca lumea este impotriva ta, si toate conditiile exterioare sunt doar piedici in calea succesului tau, crezi ca geniul tau va ramane neinteles si nu te vei bucura niciodata de recunoasterea meritata iar cei care au reusit isi datoreaza succesul „norocului”.

„Singura deosebire intre un milionar si tu esti tu insuti”

Iti esti cel mai aprig si inversunat dusman din cati ai putea avea. Nici o forta din lume nu te poate opri din drum cu atata tarie si incrancenare precum cele de care dai dovada tu insuti impotriva ta. Nu vei izbuti sa depasesti obstacolele si sa iesi din impas decat atunci cand vei intelege ca potentialul tau este nelimitat si cand vei fi capabil sa-i dai seama ca ocaziile favorabile se afla la indemana ta si ca ai tot dreptul sa te bucuri de ele.

„In viata tu trebuie sa iesi in fata norocului, nu sa astepti sa-ti iasa el in cale”e26c0659a4151ebd178ded625b9fd636

Esti creat spre a te realiza! Nu putem vedea decat ceea ce suntem noi insine. Prin urmare cladeste-ti lumea, cea pe care vrei tu sa o vezi, indata ce-ti vei modela viata dupa ideea pura din mintea ta, visele tale vor prinde contur si se vor realiza, dar nu in lipsa actiunii tale.

Chiar nu ai obosit sa fii creatorul scuzelor? Ce ar fi daca de astazi ai pune toata aceasta energi in favoarea ta, si ai crea cele mai frumoase amintiri, si ai face in fiecare zi cate un pas spre apropierea ta de visul tau!

Nu mai amana, nu lasa pe maine ceea ce poti face astazi, amanarea este greseala care o fac toti care nu se bucura de fericirea si de viata dorita.

Incepe prin a-ti controla gandurile caci ele sunt cele care dau nastere actiunii, ceea ce inseamna ca vei deveni o persoana responsabila de propria experienta. George Bernard Shaw a spus-o foarte frumos: Oamenii dau intotdeauna vina pe imprejurari pentru ceea ce sunt. Eu nu cred in imprejurari, oamenii care reusesc in viata sunt aceea care pleaca in cautarea imprejurarilor favorabile dorite, si daca nu le gasesc le vor crea. Capacitatea de a-ti exercita dreptul de alegere si decizie iti va determina viitorul!

Desigur vei avea nevoie sa depui mult efort pentru a-ti inlocui vechile deprinderi, gandurile otravitoare, si emotiile ce te saboteaza prin ganduri de prosperitate si lumina, de succes si actiune, unde amanarea ramane doar o amintire neplacuta.

O viata frumoasa e aia in care actiunea si gandul se sustin mutual fara incetare spunea Socrate.

Treci la actiune, chiar Acum,

Te imbratisez cu toata iubirea,

Prietena ta Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s