Puterea divina e in tine: Cum sa fii constient de prezenta ei!

2222222222222„Timpul meu este responsabilitatea mea. Depinde de mine şi numai de mine să decid cum vreau să-mi folosesc şi să-mi ordonez timpul.”

Dificultatea de a accepta responsabilitatea pentru comportamentele noastre rezidă în dorinţa de a evita durerea consecinţelor acestui comportament.

De cîte ori căutăm să evităm responsabilitatea pentru propriul nostru comportament, încercăm astfel să dăm responsabilitatea altor persoane, fie parinti, fie amici, iubiti, sau sefu si colegii. Dar acest lucru inseamna sa transferam puterea noastra asupra lor.

De cate ori pe zi, actiunile noastre striga „Ia comanda de la mine. Fii tu şeful!” in incercarea de a evita durerea responsabilitatii, si tu incerci sa fugi de libertatea de a alege cum si ce sa faci in aceasta viata?

Ce au in comun toate aceste fiinte, care nu indraznesc sa fie ele insesi, care au nevoie de altii pentru a realiza cele mai mari vise, ba chiar si cele mai mici! O problema comuna  intilnita este acel sentiment de neajutorare, acea frica de a gresi, de a fi imperfecti, si sigur de acea convingere puternica ca nu vor reusi sa se descurce si sa faca schimbarile dorite!

Acest sentiment de neputinta vine deseori din dorinta de a fugi de riscul ce ar trebui sa ni-l asumam o data cu realizarea anumitor fapte, riscul de a nu atinge scopul propus, cateodata si riscul de a-l atinge, caci ce facem daca reusim? Nu mai suntem o victima cum am fost obisnuiti sa fim, nu mai suntem demni de de mila si atentie, si nu vom mai avea motive de lamentari.

De aceea preferam sa renuntam la puterea care naste in noi odata cu noi.

Viata ta este o serie de alegeri, de decizii personale, esti unica persoana care detine controlul, tu decizi ce sa simti, ce sa faci, cand sa razi, cand sa plangi, cand sa esuezi si cand sa ai succes! Daca vei accepta acest lucru, vei deveni liber, si daca nu vei accepta responsabilitatea care iti apartine vei continua sa fii o victima.1111111111111111111111111

Vrei o viata sanatoasa si spiritul sa-ti creasca atunci fii devotat adevarului din tine!

Viziunea noastra asupra realitatii este ca o harta dupa care ne orientam viata. Daca harta
este adevarata si precisa, vom sti unde ne aflam, iar daca ne decidem unde vrem sa mergem, vom sti ce vom gasi in locul respectiv. Insa conducandu-ne dupa o harta falsa si imprecisa ne vom rataci!

Pentru a fi intradevar liberi, trebuie sa ne asumam responsabilitatea totala pentru noi insine, insa trebuie de asemenea sa avem capacitatea de a refuza responsabilitatea care nu ne apartine!

Pentru a trai visul tau trebuie sa faci pasii urmatori:

Amana satisfactia! 

Asuma-ti responsabilitatea!

Fii devotat adevarului din tine!

E unica sansa de a experimenta natura ta divina, sa te eliberezi de lanturile victimei, lasului ce si-a parasit curajul la primul obstacol intalnit in cale, esti puternic, esti unic, esti capabil sa atingi cele mai indepartate stele, magia pe care o detii e miraculoasa, fii constient de existenta ei in tine, ca tu esti CREATORUL si nu cel CREAT, caci tu esti VISATORUL si nu cel VISAT.

„Mi-am trimis sufletul în lumea invizibilă pentru a-mi aduce un mesaj din lumea de dincolo, si de fiecare dată s-a întors la mine si mi-a şoptit la ureche: Iadul şi raiul există în mine”.

Ia-ti puterea inapoi, decide ca vrei sa traiesti visul tau, sa fii magie si sa realizezi tot ce-ti doresti!

Te imbratisez prietena ta,

Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s