Increderea in tine dilueaza orice frica!

3c3bf1d1b64f0d21c372ca6be3728021Temerile noastre ne spun ce putem si ce nu putem face, ele ne dicteaza sa ne limitam actiunile si sa nu mai intreprindem nici un risc.

Aceste sentimente negative ne indeamna sa ne agatam de obiceiurile si vechile comportamente din trecut, chiar daca ele nu mai sunt in avantajul nostru. Frica ne face sa mergem continuu in cerc, ne face orbi la solutii si nu mai suntem capabili sa vedem vreo iesire din aceasta viata plictisitoare ce ne doboara!

Cat vei mai permite fricii sa te tina ancorat in trecut!

Frica de a fi parasiti, respinsi, frica de necunoscut, de a nu ne ridica la inaltimea asteptarilor, frica de viitor, toate aceste emotii ne tin blogati intr-o capcana, in care repetam aceleasi scene de viata. Nu mai indraznim sa renuntam la comoditatea oferita de ceea ce ne este cunoscut.

Te simti incapabil sa atingi cea mai inalta perspectiva a vietii tale?

Iti este teama ca viata nu-ti va oferi ce-ti doresti, iti e frica ca de incerci nu vei reusi, sau te vei simti vinovat in caz ca reusesti! Ti-e frica ca daca ceri mai mult, ceri ceea ce meriti, vei fi respins sau abandonat de cei apropiati. De fiecare data cand faci ceva diferit fata de trecut te vei confrunta cu temerile tale. Dar daca continui sa faci alegeri din frica vei pierde ocazii mari si viitorul tau nu va fi decat o continuare a trecutului tau.

Fii sincer cu tine, observa cum alegerile tale si o parte mare din actiunile tale sunt realizate din frica, preferi sa pastrezi ceea ce ai chiar daca nu esti fericit decat sa risti sa ai mai mult caci daca esuezi poti pierde totul. Accepti o slujba care te distruge, o relatie fara viitor sentimental, atunci cand frica iti controleaza hotararile, iti ramane foarte putine optiuni, neincrederea in propriile forte va fi tot ce-ti va mai ramane pe langa visele distruse si oportunitati zdrobite.

Temerile sunt nascute din durere, manie, resentimente si lipsa de incredere, vrei sa te eliberezi de ele, priveste-le cu curaj direct in fata, accepta-le, si imbratiseaza-le cu iubirea ta neconditionata.

Acceptarea va dilua influenta lor asupra vietii tale, inlocuieste grijile si toate aceste emotii negative cu speranta, cu incredere si bunavointa. Ai incredere ca meriti cele mai frumoase lucruri, nu te mai increde in durerea ta, in trecutul si ideile tale negative, ai dreptul inascut de a fi fericit, de ce crezi ca meriti sa ocupi pozitia de victima, si sa nu reusesti in tot ceea ce intreprinzi.

Cand acorzi fricii increderea ta, te izolezi singur de tot ceea ce visezi! Ai posibilitatea de a evolua, de a te schimba si a inflori in fiinte divine care suntem     menite sa fim.                                                                                                                        

Recunoaste-ti natura divina! Ridica-te din limitarile realitatii mintii tale!

„Fiecare forma de viata se lupta sa-si atinga potentialul maxim, cu exceptia oamenilor, cat de inalt creste un copac? Cat poate de inalt! Oamenilor, li s-a dat sansa de a alege, ei pot sa aleaga sa fie totul sau nimic. De ce nu incercam sa profitam de toate provocarile vietii ca sa descoperim ce lucruri putem sa realizam?”

A venit timpul sa treci din nou la actiune si sa te perfectionezi!

Te imbratisez cu toata increderea in fortele tale,

Evelina Cudalb

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s