Invinge obstacolele prin talentul tau!

63f07957a5f875860003132a64b1df46Destinul nostru firesc este acela de a evolua, de a avea succes, de a prospera si de a gasi fericirea in timpul pe care il avem de petrecut aici. Oportunitatile sunt la indemana, sta in puterea ta sa atingi in timpul existentei tale valoarea implinirii personale. Nu te angaja partial in vocatia ta, depune orice efort necesar pentru imbunatatirea situatiei tale. Nu renunta niciodata, chiar si in fata celor mai aprige incercari. Invinge piedicile prin talentul tau, prin dorinta arzatoare si o determinare neclintita de a lasa in urma o lume superioara fata de cea pe care astazi o vezi. Nu suntem aici ca sa dam gres, sa ne luptam in saracie, mila, complacere, sa fim martiri si mediocri. Nu asta e marele plan al existentei. Esti inzestrat cu toate darurile pentru a evolua, caci imaginatia, ideile si inspiratia sunt surse fara limite.

„Singura limitare impusa abilitatilor noastre este inabilitatea de a ne recunoaste cu usurinta talentele noastre nelimitate”

E nevoie de efort pentru a remarca capacitatile noastre nelimitate si uimitoare. E nevoie de efort pentru a persevera cand cei din jur ne indeamna sa renuntam. E nevoie de efort sa nu te lasi batut de indoieli si esecurile ce survin in cale. E nevoie de efort pentru a invata sa ne iubim pe noi insine, cu atat mai mult in cazurile cand ne confruntam cu tragediile noastre.

Ai control total asupra atitudinii tale, dar tu continui sa-ti traiesti viata lasandu-te dirijat de conditiile exterioare.

Doar prin atitudinea ta poti hotari ce rol sa ai in aceasta viata, daca ai succes sau daca porti spiritul de ratat, daca esti entuziasmat sa misti muntii din loc caci stii ca esti capabil sa realizezi tot ce intreprinzi. Doar tu decizi, sa fii un invingator sau sa renunti ca un las, doar tu decizi, caci esti unicul responsabil de viata ta, si inceteaza sa invinuiesti pe ceilalti pentru toate pierderile avute. Nu mai amina actiunea, incarca-te cu cele mai inalte ganduri, cu cele mai puternice credinte si nu mai lasa vintul indoielii sa te miste din loc spre o destinatie care nu corespunde inimii tale. Ai dreptul sa alegi intre implinire personala si distrugere.

„Atitudinea determina alegerile iar alegerile determina rezultatele”

d3a58c24c567b9a446fc0cfbcc484855Tot ceea ce esti si tot ce poti deveni depinde doar de tine. Nu e momentul sa lenevesti si nici sa meditezi la posibilitatile esecului. Nu uita ca gandurile sunt creatoare, Emerson iti spune sa crezi in tine : „Orice inima vibreaza in acea coarda de fier”. Intilneste-te cu creatorul din tine si realizeaza ca toate lucrurile iti sunt cu putinta.

„Oamenii nu se nasc ratati, ei devin ratati”

Daca te gandesti prea mult la pierderi, la izolare, la faptul ca esti singur si ca nu te iubeste nimeni, tu iti atragi aceste lucruri in viata ta. Odata ce incepi sa recunosti calitatile inascute vei proiecta aceste calitati pe ecranul vietii tale.

Nu fa greseala cea mai des intilnita, de a te opri cand nu vezi rezultatele dorite, sau de a inceta in momentul cand vezi ca rezultatele in curind vor aparea. Herbert Harris spunea : „Nu te opri prea curând pentru a te odihni sau a te recompensa pentru rezultatele obţinute.”

In fiecare zi cultiva florile talentului si ale darurilor pe care le-ai primit, buruienile gandurilor, emotiilor si experientelor negative se vor inmulti pana ce vor sufoca toate celelalte plante binefacatoare. De aia nu lasa la voia soartei toate ideiile ce traverseaza mintea ta, fii atent ce lasi sa te inunde, caci ele te vor conduce, te vor ghida, si daca vrei o viata frumoasa si implinita unica sansa este sa ai ganduri de succes, de reusita, de invingator, pline de iubire.

Cand vei inceta sa mai depui eforturi, neglijenta se va instala si risti sa stagnezi si sa decazi. Esecurile sunt pentru a-ti testa vointa de a merge inainte si vrednicia ta de a primi recompensele asteptate.

Vei trece peste obstacole prin activitate sustinuta si hotarire!

Fii pregatita pentru greutati, pentru ca sigur ca vor aparea. Multumeste pentru ca ti-au aparut in cale,caci spiritul uman infloreste sub adversitati, deoarece caracterul uman nu se formeaza in absenta lor ci ca reactie la ele!

Fii fidel gandurilor marete, meriti sa te bucuri de cele mai frumoase vise! Creeaza-le! Toata puterea e in tine!

Te imbratisez, Prietena ta Evelina Cudalb.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s