Cum sa transformi trecutul in aliatul succesului tau!

06212907f23af0164bf5fbcf13aba7c9„Pentru fiecare dintre noi,
Fiecare cale de căutare personală
Dispune de un loc în spaţiul-timp din Univers.
Fiecare existenţă are de jucat un rol
În marca coregrafie cosmică a istoriei omenirii.
Fiecare drum al vieţii, întins între cer şi părnînt,
Trasează volute şi arabescuri,
Tornade sau circumvoluţiuni mişcătoare,”

Ceea ce am fost nu mai putem schimba, ceea ce putem deveni este o oportunitate nelimitata, nemarginita, insa sa nu permiteti vechilor greseli, esecuri sa apara in calea posibilitatilor actuale si viitoare.

Cea mai mare valoare a trecutului este cat de intelept il investim in viitor. Fie ca trecutul sa-ti fie un instrument care te va ajuta sa construiesti un viitor atat placut cat si profitabil.

Daca crezi ca meriti o alta viata, atunci inceteaza sa te mai gandesti la trecutul tau, si priveste doar ceea ce ai acum si ce te asteapta de acum inainte.

Viata e doar o ocazie sa crestem un suflet!

Nu-ti mai ucide speranta, ambitia, entuziasmul, si setea de implinire. Nu uita ca nu exista diferenta intre cel ce renunta la viata si cel ce renunta la speranta. Indeparteaza-te de cei in a caror voce rasuna descurajarea, ridicolul si indoiala exagerata.

Oricat de neplacut ar fi, fiecare dintre noi acumuleaza in decursul vietii oameni, obiceiuri, credinte, atitudinii, filozofii pe care pur si simplu nu ne permite sa le pastram daca ne dorim o viata mai buna. Viata este o manevra delicata de selectie, respingere, revizuire si schimbare.

Daca vrei sa-ti conduci circumstantele personale si financiare de la un nivel la altul, trebuie sa intelegem ca daca vrem sa obtinem astfel de progrese trebuie pe langa faptul de a trece la actiune in sensul de a acumula ceva, va trebui sa si te eliberezi de tot ce dauneaza progresului. Aceste surse de indoiala, ingrijorare, negativism, lacomie, egoism trebuie eliminate, cu cat mai mult timp aceasta influenta se mentine cu atat mai putin schimbarile vor aparea in viata ta. Sa incerci sa te schimbi fara a renunta la ancorele mentale pe care le ai deja de ceva timp, este deja un joc pierdut, pentru ca iti faci misiunea imposibila.

Suntem responsabili pentru ceea ce suntem si orice ne-am dori sa fim, avem puterea de a ne face. Daca ceea ce suntem acum este rezultatul actiunilor trecute, este sigur ca orice ne-am dori sa fim in viitor poate fi produs de actiunile noastre din prezent, deci trebuie sa stim cum sa actionam. Swami Vivekananda

„O fata acra nu este un accident, este rezultatul unor ganduri acre”

2c3632a9522613daf65d7ad49895c083Daca astazi esti inlantuit intr-o slujba moarta si in niste relatii deplorabile, nu te bucuri de succesul si fericirea pe care o visai, e timpul sa faci o schimbare. Singura modalitate sa schimbi ceva in viata ta este sa te schimbi tu insuti, fara sa mai astepti miracole, miracolele exista daca tu treci la actiune, exista o vorba ce spune ca zeul il ajuta pe cel ce se osteneste. Deci nu mai astepta, momentul potrivit este momentul de Acum.

Cand gandurile bune ne vor inconjura in mod constant, inclinatia spre bine va creste intr-un mod spectaculos de rapid, invata din trecutul tau, si nu mai merge pe acelasi cerc, viata e vasta in culori si emotii pozitive, ce ar fi sa le cunosti, ce ar fi sa iesi din mediocritate si sa te intilnesti cu puterea nelimitata din tine, te crezi atat de slab ca nu vei reusi sa faci fata succesului si fericii? Te asigur ca o viata traita cu scop, din iubire pentru ceea ce faci, incarcat de pasiune este pe masura ta, o meriti din plin, chiar daca ai esaut de nenumarate ori, chiar daca ai suferit, chiar daca ai avut oameni care ti-au confirmat contrariul, meriti sa te bucuri de cele mai inalte sentimente, sa respiri in abundenta Universului.

Cunosc una din cele mai bune definitii a succesului: Succesul este acea linişte sufletească obţinută ca rezultat direct al mulţumirii de sine: atunci când ştii că ai depus întregul efort pentru a face bine şi pentru a deveni atât de bun pe cât eşti capabil să fii.

Astazi ai depus vreun efort in realizarea visului tau maret?

Te imbratisez cu toata caldura,

Evelina Cudalb

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s