Libertatea de a alege!

5ffaee272949b7ed1a633d93a6744d97Vreau sa fii fericit, Acum si Aici unde esti, in acest moment, cuprins de multumire, satisfactie si fericirea, sa inveti sa te intelegi pe tine insuti mult mai bine, Cine esti, Cine ai fost, unde te duci, si tot ce doresti sa fii.

Iti creezi propria realitate, esti energia sursa care participa la crearea naturii tale, putin conteaza ce simti in acest moment, este ceea ce ai creat, pe parcursul vietii ai invatat sa renunti la puterea pe care o detii in tine, si ai permis celuilalt sa decida pentru tine, de frica de a-ti asuma responsabilitatea propriei nefericiri sau esecuri.

Acum cereti si puterea inapoi, si decide sa traiesti dupa ritmul inimii tale, fii liber sa alegi drumul vietii tale, destinul tau este schitat in functie de gandurile tale.

Esti creatorul propriei experiente!

Aspira aerul libertatii, si crede in tine, ofera-i fiecarei parti din tine acea capacitate de a renaste.

Te intrebi de fiecare data de ce trebuie sa astepti pentru a-ti vedea realitatea visurilor tale, si te deceptionezi cand nu obtii indata, singurii factori care te impiedica sa atingi scopurile propuse sunt sentimentele de frustrare de nemultumire, cu cat mai mult esti influentat de aceste emotii negative cu atat vei indeparta mai mult tot ce-ti doresti, caci vibratiile transmise de gandurile tale imping la distanta dorintele tale.

Cand vei fi aliniat cu ceea ce-ti doresti, cand vei simti triumful ca curge prin venele tale, entuziasmul, tot ce vine spre tine vei primi cu toata puterea entuziasmului, aceasta este stiinta de primire a tot ce e mai bun, sa transmiti cu toata sursa ta vibratoare emotiile pozitive.

Cu cat te simti mai bine, cu atat vei avea mai multe lucruri care vor intretine aceasta emotie pozitiva, cu cat te vei simti mai rau cu atat vei acumula ca un magnet toate problemele existentei. Ai remarcat deseori ca o problema vine tot timpul acompaniata de altele 🙂

Fiecare gest al tău, ton sau privire trebuie să exprime linişte, bogăţie, siguranţă şi succes. Si astfel tot ce va aparea in calea ta va corespunde cu ceea ce simti, ai libertatea de a alege ceea ce gandesti, ceea ce simti, si ceea ce traiesti!

„O imbunatatire reala, implica schimbarea Fiintei.
O imbunatatire reala inseamna evolutia sau cresterea
spre unitatea Fiintei,
proces care este rezultatul unui nou mod de gandire
si al abandonarii vechii mentalitati, muritoare….
Doar o schimbare a Fiintei poate ridica omul
la un nivel mai inalt al libertatii, intelegerii si fericirii!”

Mereu dai peste aceleasi evenimente, deoarece nu s-a schimbat nimic in tine! Cine se aseamana, se aduna, particulele paradisiace merg spre paradis, iar particulele infernale merg spre infern.

Starile fiintei noastre atrag evenimentele care li se potrivesc iar evenimentele,  ne determina sa recadem in aceleasi stari. Numai intentia poate pune capat acestui cerc nemarginit, acest joc mecanic nesfarsit si sparge circuitul hipnotic in care este circumscrisa existenta noastra.

Gandul este creativ. Gandul creeaza.

Esti liber sa alegi ganduri marete, ganduri ce vor trezi in tine, sentimentele unui luptator plin de entuziasm, care lupta pentru viata visurilor sale, caci stie ca merita sa traiasca fericirea!

Calitatea sentimentelor noastre, amploarea gandirii noastre, dispozitiile pe care le experimentam in acest moment, hotarasc ceea ce se va intampla in lumea concreta precum si natura evenimentelor care se materializeaza in viata noastra.

Cugetarea inseamna Destin.
Cu cat gandurile noastre sunt mai inalte,
cu atat mai mareata ne este viata.

Ia-ti puterea ce-ti corespunde, esti responsabil de viata ta, deci esti unicul ce poate alege cum sa o traiesti!

Am incredere in tine, ca vei face alegerea corecta, te imbratisez cu toata dragostea,

Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s