Elibereaza vechiul pentru noul frumos!


6675d009c676a851d52cea2116eb2aa6„Obtii succesul asimilind cateva principii importante, care te vor ajuta sa mergi pe treptele evolutiei cu mai multa placere si usurinta.”

Simti cum viata ta nu este corecta cu tine? Crezi ca meriti ceva mai mult, si totul ti se pare injust? Ai obosit sa auzi de fiecare data fraze precum : „Munceste din greu / Munceste mai mult / Ofera mai mult, fa tot ce poti face mult mai bine / Sa fii tot timpul la ora / Sa fii onest / Lupta pentru grandoare / Nu abandona niciodata.”

Dar cu timpul, observi ca succesul nu se face inca cunoscut, chiar daca faci dupa indicatiile celorlalti. Din acel moment, cand asteptarile nu sunt satisfacute, apar intrebari,  cum se face ca facand tot ce mi se spune, nu am obtinut inca nimic, cum se face ca muncind din greu am mai putin decat cel ce munceste altfel, ce ignor, ce am ratat?

In moment ce pui la indoiala reusita, o indepartezi de tine, indepartezi sansa ta ce o meriti prin drept de nastere, meriti sanatate, prosperitate, bogatie si iubire. Succesul vostru depinde doar de voi, totul este in puterea voastra, este timpul sa te apropii de adevarata ta natura, cea a abundentei.

Acum ce trebuie sa faci, e sa te opresti din fuga cotidiana, relaxeaza-te si respira.

A reusi este dreptul tau prin nastere, insa majoritatea oamenilor cred ca daca viata lor nu merge precum ei si-ar dori cred ca cei din exterior au o inflenta asupra a ceea ce li se intimpla, si tu faci la fel, si te simti impotent in fata esecurilor tale, priveste-te si vei intelege ca tot ce vine spre tine si nu corespunde dorintelor tale, vine doar din interiorul tau si nu din exterior.

Esti cuprins de indoieli, de tulburari, incertitudinea emotionala este simptomul principal ca ceva nu este in regula, ca echilibrul spiritual a disparut. Esti aici ca sa reusesti, sa fii sanatos, sa evoluezi, si daca nu ai parte de toate astea atunci in calea ta au aparut anumite obstacole care te impiedica sa te bucuri te aceasta frumusete a vietii. Cel mai mare obstacol in calea fericirii tale este lipsa armoniei intre ceea ce esti in tine si intre ceea ce vrei pentru tine, toate problemele vin din interiorul tau si nu din exterior, caci asupra exteriorului nu ai nici un control.

0a5787b1317ad862515fb6280554c46eScopul vietii este sa evoluezi si ai parte de o viata frumoasa de placere, bucurie, satisfactie.

Credinta in ideea ca viata e injusta cu tine, atrage si mai multe fapte care vor intretine aceste sentimente, astazi ai ceea ce meriti, tot ce ai in exterior corespunde cu ceea ce ai in interior.

„Nimeni nu este responsabil de evolutia ta, esti singura persoana care poate face schimbari in viata ta.”

Tot ceea ce puteţi obţine de la altul se află deja prezent în voi căci, dacă n-ar fi aşa, voi n-aţi putea atrage către voi această reflecţie.

Cand vei simti abundenta prezenta in tine vei atrage si mai multa abundenta,

Vei spune cum sa simt prosperitatea inainte de a o percepe in viata reala, cum sa simt abundenta in timp ce sunt sarac si lipsit de toate ce-mi doresc?

Sigur ca este mai ushor sa simti abundenta cind ea face deja parte din existenta voastra, daca traiesti lipsa unui obiect pe care ti-l doresti nu-l vei avea, trebuie sa-i simti prezenta chiar inainte de o vedea.

Exteriorul si interiorul este fata aceleeasi monede, unica diferenta este timpul de percepere, pentru a vedea in exterior e nevoie de mai mult timp, deci totul apare in tine, dupa care se manifesta in afara ta, si nu invers.

O metoda care te-ar putea ajuta sa schimbi ceea ce ai astazi este sa-ti povestesti viata in forma care ai fi vrut s-o vezi, povesteste o alta versiune a vietii tale, povesteste prin alte cuvinte prin alte ganduri, prin alte actiuni.

Ceea ce simti acum arata ce alegere ai facut acum ceva timp, tu esti cel ce alege, tu esti cel ce poate hotari ce vei simti acum si intr-un viitor apropiat,

In momentul cind observi ca vorbesti despre lucrurile pe care nu le vrei prezente in viata ta opreste-te, vorbeste doar despre ceea ce-ti doresti.

Cand te concentrezi pe un lucru pe care il doresti, si il tratezi ca si cum exista deja, iti va schimba energia vibratiilor tale, indata ce schimbi vibratiile fiintei tale vei schimba si lucrurile exterioare care nu te satisfac. dar sa nu te indoiesti de ce spui, fii increzut, crede cu toata puterea ta.

Nu există îndatorire pe care s-o subestimăm mai mult decât aceea de a fi fericiţi.

Deci, da nastere unor noi ganduri, inlocuindu-le pe cele vechi, ce ruginesc starea spiritului tau, prin ganduri ce-ti purifica corpul, mintea si spiritul. Daca anumite ganduri nu te fac sa te simti bine, elimina-le, e mai usor sa faci sa dispara decat sa traiesti suportindu-le efectul.

Doar atunci, când mintea este liberă de vechi, va întâmpina totul într-un chip nou şi în aceasta, există bucurie. Krishnamurti

Te imbratisez cu toata dragoste, prietena ta Evelina Cudalb.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s