Schimba visul tau interior pentru o alta realitate!

1392332713-people-must-valued-innovation-leaveSa ajungem sa fim noi insine reprezinta uneori o asteptare atat de lunga! Sa existi nu e totul! Cum sa traim in buna intelegere cu noi insine? Cum sa parasim aceste eu-inchisoare, in care ne sufocam, ca sa ne indreptam spre un eu-vioara, la care sa invatam in liniste si sa cantam? Cum, pur si simplu, sa ne descoperim, sa ne apreciem si sa ne construim?

Suntem un amestec nesigur, uneori suntem una cu noi insine, gandim si actionam in armonie, alteori ne privim existand si actionand, ca si cum am fi in exteriorul nostru, si ne vedem facand sau spunand lucruri care nu ne apartin, lucruri care ne pun la indoiala increderea in sine si in ceea ce traim.

Spiritul indoielii, suspendat deasupra capului meu, tocmai imi turnase in vene o picatura de otrava. Alfred de Musset

Traiesti ca o frunza de toamna, desprinsa de radacinile sale, pierduta in vint, lipsita de viata si vigoare, prin venele tale apa existentei nu mai curge, s-a oprit ca ultima respiratie a unui muribund, si te complaci in suferinta caci crezi ca viata asta scurta e destinata unui drum fara culoare, fara sens.

Tu creezi o lume bolnavă şi apoi ţi-e teamă de propria ta creaţie, de violenţa pe care tu singur ai zămislit-o. Crezi că lumea e un dat obiectiv, dar lumea este aşa cum o visezi. Pătrunde în lume şi acceptă-te! Întâlneşte-i pe  victima, brutalul, vinovatul, uratul care îi porţi înăuntrul tău. Acceptă-i, nu-i nega, nu-i judeca. Abandonează-te lumii tale, pleacă şi acceptă în mod conştient ce ai creat tu aceasta  lume rigidă, ignorantă si lipsită de viaţă.

„Puterea unui om constă în abilitatea lui de a se desăvârşi, în timp ce, simultan, se abandonează sie însuşi.”

„Viaţa ta e un dezastru!” a spus El fără să-şi întoarcă faţa spre mine. „Pot să simt asta din felul în care ai intrat, după felul în care mergi şi, mai presus de toate, din duhoarea emoţiilor tale. Eşti o mulţime, un conglomerat de gânduri. Spre ce te îndrepţi odată ajuns într-o astfel de stare? Sfărmat în mii de cioburi cum eşti, abia de reuşeşti să duci viaţa unui slujbaş.”

Citind mai sus, simteai ca frazele ce se strecurau prin buzele tale exprimau esenta ta? Te mai indoiesti ca tot ce traiesti, tot ce e palpabil si neprevazut este copilul tau, nascut din propria gandire, din propriul sange ce curge prin inima corpului tau.

Tot ce e in exterior coincide cu ceea ce ai creat in interior, doar in exterior iti vei gasi reflectarea sufletului tau, lumea ce ai desenat-o cu pensula visului tau. In lumea exterioara te vei gasi pe tine, du-te in lume si vezi cine esti, vei descoperi ca ceilalti sunt imaginea reflectata a minciunii care traieste in tine, a compromisurilor, o ignorantei tale.

Schimba-te! Si lumea se va schimba!

Topeste toate gandurile distructive ce le pastrai in tine, toata energia negativa ce alimenta focul vietii tale, priveste adevaratul eu ce-l ascunzi in tine, fii binevoitor, si accepta precum esti, creeaza alte vise, o lume frumoasa, si nu renunta la vis, pina nu-l vei vedea realitate!

Când renunţăm la vise şi ne găsim pacea, avem parte de o scurtă perioadă de linişte. Dar visele moarte încep să putrezească înăuntrul nostru şi ne infestează aerul în care trăim. Iar într-o bună zi visele moarte şi putrezite fac aerul imposibil de respirat şi ajungem să ne dorim moartea, moartea care să ne elibereze de certitudini. Paulo Coelho

Fii pregatit sa depui eforturi in vederea schimbarii situatiilor, emotiilor, circumstantelor pentru a vibra in unison cu vocea sufletului tau, pentru a canta in acelasi ritm imnul vietii tale.

Vedem întotdeauna drumul cel bun, dar nu apucăm decât pe cel cu care suntem obişnuiţi.

Deci schimba cursul drumului gresit, indreapta-ti cararea spre destinatia dorita!

Cu drag,

Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s