Esti propriul tau creator!

Gandurile unui om il fac sa fie ceea ce este.

eabf60b0286db3ca8dcb6815e9c09b65Caci tu esti esti ceea ce crezi ca esti, esti suma gandurilor tale. Cum planta rasare dintr-o samanta, fara de care nu poate exista, la fel si tu, esti produsul semintelor gandurilor tale, si asta se refera atat la actele premeditate cat si la cele inconstiente.

Am putea considera ca actiunile noastre nu sunt decat inflorirea gandului, in timp ce fericirea si suferinta sunt fructele sale, astfel culegem fructe dulci si amare din propria noastra gradina, esti un bun gradinar?

Omul reprezinta o dezvoltare prin lege, nu e o creatie artificiala. Un caracter nobil si bun nu este un lucru lasat la voia intamplarii, ci este rezultatul natural al eforturilor depuse continuu in fiecare zi, Fie esti frustrat fie fericit, ai depus efort pentru a fi cel ceea ce esti.

Esti propria ta creatie, fie te autodistrugi prin armele create de tine, fie creezi unelte cu care vei construi pentru tine locuinte divine pline de iubire, fericire si pace.

„Orice s-ar intampla in afara ta, trebuie sa capete acceptul tau interior
pentru a deveni manifest. Asta înseamna ca tot ce se petrece in viata ta este
o reflectare fidela a vointei tale.”

Prin alegerea si aplicarea corecta a gandurilor poti pasi spre perfectiunea divina, prin aplicarea gresita a gandurilor poti cobori la nivelul infernului.

Tu esti creatorul si stapanul tau!

Ce frumos suna, si mai ales sa stim ca suntem stapanul gandurilor noastra, creatorul destinului nostru si modelatorul caracterului nostru.

Cine se cucereste pe sine, este luptatorul suprem… Confucius

Foloseste-te de fiecare experienta traita, pentru a te cunoaste, pentru a patrunde in adevarul esentei tale, fiecare intamplare este un mijloc de a patrunde mai adanc in adevarul fiintei tale, astfel vei obtine intelepciunea si vei intelege puterea ce o detii. Doar cu rabdare, practica si perseverenta vei reusi sa intri pe usa templului cunoasterei.1017374_214371345422093_1212842094_n

Noi suntem ceea ce cunoaştem, ceea ce simţim. A cunoaşte ceva înseamnă a te identifica cu acel ceva. A cunoaşte iubirea înseamnă să iubeşti; a cunoaşte divinitatea înseamnă sa devii divin. Autocunoaşterea înseamnă realizare; cunoaşterea înseamnă să fii. Osho

Tine minte ca circumstantele nu fac omul, ci il pun in adevarata lui lumina, chiar de la nastere esti propriul stapan al sufletului tau, si fiecare pas facut pe acest pamant va atrage evenimente ce vor reflecta puritatea sau impuritatea gandurilor tale, forta sau slabiciunea energiei ce curge prin tine.

Ai auzit expresia ce zice : Oamenii nu atrag ceea ce vor ci ceea ce sunt!

Gandurile si actiunile tale pot fi gardienii destinului tau, care te vor intemnita, sau pot fi ingerii care te vor elibera, prin noblete. Dorintele tale vor fi realizate doar daca vor fi in armonie cu gandurile si actiunile tale, doar din acest motiv astazi inca esti cuprins de frustrari si nemultumiri, si multe intrebari. Aici e raspunsul, ceea ce-ti doresti nu corespunde cu interiorul tau. Schimba lumea ta interioara, prin ganduri pure aplicate zilnice, care vor lumina incaperea sufletului tau.

Gândirea este izvorul acţiunii, vieţii şi manifestării; fă izvorul curat şi totul va fi curat. James Allen

Purifica-te din interior, daca vrei sa-ti schimbi circumstantele vietii tale, daca vrei o viata mai buna, fii tu mai BUN!

Te imbratisez cu toata caldura si increderea ca vei aplica ganduri luminoase,

Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s