Cum sa traiesti fara limite!

Singura limita reala asupra a ceea ce poti sa realizezi o constitue nivelul de intensitate a dorintei tale.

Daca iti doresti ceva suficient de mult, nu exista aproape nici o limita legata de ceea ce poti intreprinde.

Primul pas spre realizarea dorintei tale este sa acumulezi cunostinte cat mai multe despre ceea ce te intereseaza, ca apoi sa pui in practica.

2018c70b468bb44bdefc4b27cd0d173bPe masura ce cunostintele tale sau abilitatile tale se dezvolta, ajungi intr-un moment ca te simti gata sa treci la actiune, si sa faci schimbarile dorite.

Daca esti complet ignorant, sau nu dispui de nici o informatie, totul ti se va parea atat de dificil de realizat, si asta te va face sa-ti fie teama sa actionezi asa cum ar trebui pentru a-ti imbunatati nivelul de viata din domeniul respectiv.

Roosevelt spunea „Singura limita pentru realizarile de maine o reprezinta indoielile de astazi”. Haideti sa inaintam cu credinta puternica si activa. Pentru a pune capat acestor limitari trebuie sa fii dispus sa-ti schimbi ideile despre tine insuti si sa vezi ca meriti fericirea si succesul. Cele mai obisnuite fraze care te otravesc si te imobilizeaza: „Nu sunt suficient de bun” „E ceva neregula cu mine” „Nu merit nimic, sunt un ratat. Nimic din ceea ce fac, spun, am, nu este suficient de bun”

Nimic nu e vreodata suficient atat timp cat continui sa crezi ca nu esti suficient de bun.

Nu mai respinge laudele si complimentele ce vin spre tine crezind ca nu ti se potrivesc, ba mai mult incepe tu singur prin a te lauda si aprecia.

Esti raspunzator de tot ceea ce traiesti, nimeni nu va face pentru tine ceea ce tu trebuie sa faci.

Daca iti doresti ceva, atunci doar de tine depinde, fa tot ce este necesar pentru a-l obtine.

Daca ai vreo problema sau limitare, depinde doar de tine sa o rezolvi sau sa o depasesti.

Acceptarea responsabilitatii este trecerea de la infantilism la maturitate.

Nu te mai plange, nu mai critica, nu mai invinovati.

Si inceteaza sa amani, sa lasi balta, sa incepi si sa nu mai termini, sa te lansezi plin de entuziasm dupa care rammai intins la pamant lipsit de vlaga si dorinta de a inainta, pastreaza in tine flacara dorintei mereu aprinsa, ai grija sa-i oferi oxigen pentru a o mentine vie, toate realizarile si schimbarile pe care vrei sa le implementezi nu vor aparea doar din simpla decizie de a le avea, realizarea unui vis poate fi posibila doar daca in fiecare zi faci cate un pas.

Napoleon Hill spunea ca amanarea este unul dintre cei mai rai dusmani pe care omul trebuie sa-i invinga. Deci de fiecare data cand vei incerca sa gasesti scuze de ce inca nu ai trecut la actiune, aminteste-ti ca pentru prezentul care vrei sa-l traiesti unica sansa de a actiona este astazi, unica sansa de a face ceva pentru un maine diferit.

Incepe prin a crede ca meriti tot ce-ti doresti, ca esti nascut pentru succes, si pentru a avea tot ce sufletul iti cere, caci tot ce vrei sa ai in exterior tu deja trebuie sa-l ai in interior, de altfel nu va prinde nici o forma exetrioara! Caci mintea ta va produce ceea ce-si imagineaza, ceea ce ea crede cu putere!

Esti o forta creativa a vietii tale. Inainte de a-ti asuma raspunderea pentru viata ta te simti o victima, dupa aceea te vezi un INVINGATOR!

Astazi fii un Invingator,

Te imbratisez cu drag,

Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s