Invata sa traiesti cu CURAJ!

„Vai! Cât de puţine chipuri îşi păstrează frumuseţea! Grijile, supărările, suferinţele acestei lumi schimbă şi înfăţişarea odată cu sufletul, şi numai când patimile adorm şi-şi pierd puterea pe vecie, norii tulburi se risipesc şi cerul îşi recapătă limpezimea. Astfel ne apar adesea morţii; chipul lor rece şi îngheţat îşi recapătă expresia aceea de mult uitată, a pruncului ce doarme, părând a se fi întors iar în primăvara vieţii.” Charles Dickens

Faci parte din cei ce privesc zilele cu dezgust? Faci parte din grupul de persoane frustrate si confuze, caci in fiecare zi faci ceea ce nu te reprezinta?

Curajul despre care toti vorbesc tu nici nu stii ce gust are?

Cei mai multi dintre noi se adancesc in job-urile lor, carierele lor, chiar si in relatiile pe care le au ca si cum ar sofa cu spatele, s-ar lovi de ceva si doar dupa tamponare ar iesi sa vada peste ce au dat.

Sunt persoane ce au scopuri, obiective clare, si ei accepta si sunt de acord cu tot ce li se intimpla. Ei accepta slujba care li se ofera, isi indeplinesc sarcina ceruta, permit sefilor sa le hotarasca drumul in cariera, si celor apropiati drumul in viata.

24329fdbca2bfb38bff9bc73b97f677fAcest tip de oameni au vietiile organizate in jurul asteptarilor celorlalti, anii trec si ei uita complet de copilul din ei care a inceput in viata cu sperante si vise, intrand intr-o lume de posibilitati si potentialuri neexplorate.

Foarte multi simt ca si-au trait intreaga viata facand lucruri pe care alti oameni au dorit ca ei sa le faca, pentru ca nu au avut curajul sa actioneze exact cum doreau ei.

Inceteaza sa joci rolul ales de altii pentru tine.

Compbell a afirmat pentru a avea succes si fericire in viata, secretul este „sa-ti urmezi fericirea”.

Fa ceea ce-ti place cel mai mult, priveste radiografia vietii tale si stabileste activitatile care iti fac cea mai mare placere, lucruri pe care le-ai face daca nu ai avea limitari si construieste-ti viata in jurul acestor activitati.

Nimeni nu ar trebui sa se tarasca, atat timp cat simte impulsul de a zbura. Helen Keller

Fii sincer cu tine sii fii pregatit sa pleci.

Revolta-te si renunta la o situatie atunci cand realizezi ca nu esti implinit si fericit. Cerceteaza in adancul tau, evalueaza cu sinceritate tot ce ai in viata.

Tu nu esti ce esti, tu esti ce poti fi. Eric Butterworth

Imagineaza-ti tu nu esti ceea ce esti astazi, ci esti cel ce  poti fi in moment ce-ti descoperi si dezvolti abilitatile naturale.

Pune-ti intrebari potrivite, intreaba-te daca exista vreun lucru in viata ta, daca ai fi stiut ce stii in prezent, nu l-ai mai face astazi daca ai putea? Stiind ce stii acum, ai mai introduce acest lucru in viata ta daca ai putea lua din nou aceasta hotarare?

Renunta la el daca nu-ti serveste in procesul realizarii de sine!

Renunta la relatia care nu te implineste!

Nu uita ca timpul tau este limitat, este bunul tau cel mai de pret. Deci scopul tau este sa-ti folosesti minutele si orele mai eficient pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

Oamenii care nu au teluri inalte, in general le ating: isi doresc foarte putin si asta primesc. Viata nu trebuie traita astfel. Cred ca una din cele mai puternice forte din lume este vointa omului care crede in sine, care îndrazneste sa tinteasca sus, sa urmareasca increzator lucrurile pe care si le doreste in viata. Richard DeVos

Fii unul care indrazneste sa aduci schimbare in viata ta,

Te imbratisez si cred in tine,

Cudalb Evelina

2 gânduri despre „Invata sa traiesti cu CURAJ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s