Cunoaste puterea Dragostei!

<< Fiecaruia dintre noi i s-a dat un singur templu pentru care sa se simta responsabil, si noi locuim in el. Daca eu il parasesc pe al meu, pentru a avea grija de templul tau, iar al meu ia foc si arde pina la temelie, inseamna ca nu mi-am indeplinit menirea in aceasta lume. Dar daca am grija de propriul meu templu, o sa am resursele necesare pentru a te ajuta si pe tine sa-l ingrijesti pe al tau. Deci este esential sa te gandesti la tine, la corpul tau, la mintea si spiritul tau ca la un templu foarte sacru, pe care sa-l respecti si de care sa te ingrijesti.>> Debbi Ford

Ceea ce faci astazi, ceea ce ai ales sa faci ieri sunt acte de iubire de sine sau de ura de sine?

Stiu ca e greu de acceptat dar orice abuz indreptat spre sufletul tau, corpul tau nu e decat un exemplu al urii de sine, e dur sa auzi asta, dar atunci de ce nu faci alegeri care te avantajeaza in cel mai inalt grad?

Cat de cruzi putem fi cu noi insine cand luam decizii care nu ne ajuta deloc in procesul crearii unei vieti minunate.

778fa704edb0af6cd5e12a883309f8f9

Am ajuns niste maestri in prefacatorie, incercand cat mai mult sa ascundem aspectele ce nu le acceptam in noi, continuam sa ne sabotam sa ne negam propria persoana.

Prin gandurile lui omul detine cheia fiecarei situatii si are in interiorul sau acea agentie de transformare si regenerare prin care el poate sa ajunga sa fie ceea ce doreste. James Allen

De cate ori ai ocazia, si ar fi de dorit cat mai des posibil afirma cu voce sa rasune in tot corpul tau puterea dragostei: „Dragostea divina se exprima prin mine si acum atrage spre mine tot ce imi este necesar pentru a ma face fericit si a-mi face viata completa.”

Accepta  ca meriti sa primesti tot ceea ce-ti doresti, nu mai nega si nu mai refuza acest drept caci astfel induci si altora falsa perceptie ca e normal ca si ei sa renunte la visele lor.

Fiecare alegere pe care o faci fie te apropie de obiectivele tale fie te indeparteaza.

Daca astazi mergi pe drumul ce duce spre o directie nedorita atunci fii sigur ca te sabotezi, ca refuzi sa traiesti maretia vietii!

Iov spunea : „Tu trebuie sa stabilesti un lucru si iti va fi dovedit si lumina va straluci dea lungul caii tale.”

Este momentul sa invatam sa iubim ceea ce suntem, asa cum suntem in acest moment, si toata energia ce guverneaza aceasta iubire s-o indreptam spre realizarea maretiei noastre.

ff3539ccf2c2e182c7c522fdfcf0ae0d

Sa facem alegeri care ni se potrivesc, care ne vor spune : „Tu esti important, tu esti o persoana buna meriti sa ai gria de tine. Tu contezi!”

Ceea ce simtim despre noi este rezultatul tuturor alegerilor pe care le-am facut in trecut. Deci daca nu-ti convine ce simti referitor la tine insati, ai puterea de a schimba aceste lucruri, facand alte alegeri!

Nu uita cuvintele lui Solomon „Ceea ce un om gandeste in el, astfel este el” 

Deci ce gandesti astazi despre tine?

Te iubesti asa cum ti-ai fi dorit sa fii iubit de altcineva?

Eu te imbratisez cu toata iubire mea,

Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s