Cum să primeşti ceea ce-ţi doreşti : Dăruind!

Făptură sculptată de mîinile subţiri ale tuturor rătăcirilor, omul de astazi caută sensuri acolo unde au secat toate luminile. Sensibilitatea sa pentru lucrurile mărunte şi uşurinţa cu care trece peste cele de mare însemnătate ne arată cît de tulburată îi este fiinţa.

Sufletul tău se rasfrînge sub povara durerilor din răscruci, găndul tău aleargă pe căile cerului deschis ca o minune şi oamenii societăţii distinse te săgetează ironic şi te dispreţuiesc pentru că ai încălcat regulile etichetei.

9151509509_43c71d308e_z

Omul de astazi, respectă şi poartă grijă obositoare tuturor rînduielilor sociale, tuturor moravurilor si formelor inutile. Pentru el bunurile moravuri alcătuiesc bunul suprem. Iată aici o problemă de existenţă : eşti om cît ştii să te porţi în societate, nu cît cuprins lăuntric ai.

Cîtă durere şi cîtă încruntare, cîtă tristeţe si cîta deznădejde atrage după sine o greşeală făcută în ritualul convorbirilor, privirilor sau  felului de a-ţi saluta aproapele.

Sufletul se cheltuie năprasnic ca după o pierdere ireparabilă.

Furtul, nedreptatea, crima, alungarea divinităţii, semănate zilnic în urma paşilor şi bătute adînc în metalul vieţii sunt lucruri de nimic în ochii acestui om. Îşi întoarce privirea rătăcită către formele reci ce-i ingheaţă sufletul.

Omul este o fiinţă complexă ce depăşeşte dimensiunea socială a vieţii însă societatea ignoră acest lucru cu desăvîrşire, ceea ce te impiedica sa-ti manifesti puterile creatoare si sa-ti deschizi si luminezi latura spirituala!

Pînă cînd vom lăsa viaţa să treacă pe lîngă noi fără  a fi luată în seamă?

Imaginaţi-vă că aţi fi stiut la nastere că sunteţi maeştri, ca sunteţi peste măsură de puternici, că deţineţi daruri imense şi că dorinţa ar fi unicul lucru de care aţi avea nevoie pentru a vă oferi darurile personale în lume. Închipuiţi-vă că aţi venit în această lume cu inima plină de puterea vindecătoare a iubirii şi că singura voastră dorinţă este să daţi această dragoste tuturor celor din jurul vostru. Imaginaţi-vă că sunteţi înzestraţi cu capacitatea înnăscută de a crea, că aveţi tot ce vă doriţi şi tot ceea ce aveţi nevoie.

Este, oare, posibil ca, la un moment dat în viaţă, să fi conştientizat că, în fiecare fibră a fiinţei voastre, să fi ştiut nu numai că deţineţi lumina lumii, ci ca sunteţi lumina lumii? Este oare posibil ca, la un moment dat, să fi înţeles cine sunteţi la cel mai profund nivel şi să vă fi bucurat de darurile voastre?

Gândiţi-vă o clipă şi vedeţi dacă vă puteţi aminti acel moment cînd aţi cunoscut cu adevărat  reflecţia sufletului vostru..

Poate că, asemeni mie, aţi fost conduşi de sentimente de nevrednicie, care se înfig atât de adânc în subconştientul nostru, încât ne petrecem cea mai mare parte din viata cautând frenetic ceva care sa ne împlinească.

Dar oriunde ati cautat, nu ati gasit nimic.

Până nu ne îmbrătişăm nefiinţa absolută şi lipsa de importanţă, vom alerga pentru totdeauna după experienşa de a fi cineva. Dar odată ce ne predăm faptului că suntem totul şi nimic, odată ce integrăm ambele poveşti, devenim fiinţe complete.

Ne deschidem către lume, dincolo de ceea ce ştim. Putem avea grandioasa experienţă de a vedea că aparţinem şi suntem o parte vitală a întregului Univers. Vom fi capabili să ne minunăm, conştientizînd că întregul Univers a fost creat doar pentru noi. Atunci ne vom înţelege pe deplin imensitatea adevăratei esenţe.

9132094990_2747d1e6ff_z

Când veţi îmbratişa atât victoriile, cât şi înfrângerile, fragilitatea şi forţa, vastitatea si nefiinţa, vă veţi simţi în siguranţă pentru a permite secretului vostru Divin să iasă la suprafaţă.     

Doar prin reîntoarcerea la starea de plenitudine veţi avea convingerea că sunteţi vrednici şi că meritaţi să exprimaţi adevărul suprem despre voi însivă.

Cinsteşte-te pe tine însuţi şi pe ceilalţi în mod egal.                                          

Cu cât dai mai multă iubire, cu atât vei atrage mai multă iubire.

Asta, deoarece iubind, rămâi în vibraţia iubirii! Traiţi pe Pamînt cu toată fiinţa voastră. Dăruind, rămâi în vibraţia abundenţei.

Te imbratisez cu caldura,

Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s