Cat crezi ca valoreaza viata ta?

In aceasta galagie, a serii din Paris, care se contopeste atat de frumos cu galagia sufletului meu. Mii de voci ale gandurilor ragusite tipa sa se faca auzite si cu privirea pierduta nici nu le observ si ele tot se zbat sa ma uit spre ele, sa le ascult fie o secunda.

Ce placut e sa te opresti, din ritmul zgomotos, de parca toate undele vibratoare, ale sunetelor puternice trec prin tine fara a mai lasa vreo urma. Ce magie! Dar aceasta magie are fata ei ascunsa, te-ai intrebat cat de obosit iti este coprul, acest templu frumos al spiritului tau.

3240238101_6036e858db_zObosit si stors de toata energia creatoare, cu care ai putea construi un imperiu, cel al visului tau maret din copilarie. Iti consumi atata energie pe lucruri care nu merita nici o parte de secunda din viata ta.

Cind ultima oara te-ai lamentat? Cand ultima oara ti-ai plins de mila, ai birfit, ai mintit, ai criticat, ai reprosat?

Prea multe lucruri neinsemnate intr-o viata atat de scurta si insemnata!

Iubesti? Iti iubesti prietenul, partenerul, animalul de casa sau cel mai important animalul din tine? Acel animalut ce tinjeste dupa atingerile tale, fie cu vorbe dulci, fie cu alintari, cu priviri, cu cumpasiune si intelegere?

De cate ori pe zi iti demonstrezi iubirea fata de tine? Cand maninci necontrolat? Cand stai cuprins de lene si nu te misti decat dupa telecomanda sa schimbi posturile tv?

Cand te neglijezi si te critici si mai afirmi catre tine : „Ce ratata sunt” si „Nu merit nimic”.

Crezi ca in asa forma iti creezi o atmosfera de iubire in care copilul din tine se va dezvolta sanatos?

Te si mai intrebi de ce lista cu vise din 2010 e aceeasi si-n 2014, pentru ca in fiecare zi te trezesti si repeti aceleasi obiceiuri proaste care te tin pe loc, o cat de matur esti dupa numarul de ani, dar dupa numarul actiunilor indreptate spre realizarea viselor tale, dar dupa numarul noilor esecuri, dupa numarul luptelor duse, infrigerilor asumate cu demnitate?

Daca e sa fiu sclavul obiceiurilor mele, pai sa fie obiceiuri BUNE!

Cand te vei trezi dimineata diferit de ieri, cu alt gand, cu un gand maret, cand te vei privi si iti vei admira templul, caci e ingrijit cu multa afectiune si nu cu multa ciocolata calda?

Ce faci serile? Ce faci cu zilele tale? Ce faci dragul meu cu viata ta? Cate zile si nopti le mai spulberi, priveste clepsidra vietii, nisipul se scurge, si nu poti inceteni scurgerea ci poti grabi pasii tai de actiune!

Doar actiunea determina valoarea mea!

Inceteaza sa mai fii cel ce se plinge si isi ia rolul de victima, e cel mai prost platit, e cel mai neiteresant rol, nu meriti o viata traita cu un rol secundar! Meriti sa fii in primul plan al reflectoarelor, meriti sa fii tu cel ce joaca si traieste viata ta, nu altii sa o faca in locul tau, nici familia, nici prietenii, nici chiar iubitul.

Scufunda-ti corpul in apa rece a adevarului si curata-te de tot ce te retine din a deveni o capodopera ce valoreaza mult, Cat valoreaza viata ta?

6861027908_e9df20cacd_z

Chiar primesti si traiesti cat valorezi?

In urmatorul articol voi veni cu exercitii care te vor ajuta sa te eliberezi de obstacolele ce te retin din evolutia ta!

Transmite mesajul mai departe daca simti ca nu esti uicul care si-a uitat chemarea!

Te imbratisez cu toata dragostea,

Evelina Cudalb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s