Trezeşte-te la o altă realitate!

Nu există pe pămînt nici un lucru pe care să nu-l poţi avea odată ce ai acceptat mental faptul că îl poţi obţine. Robert Collier

Eşti o persoană specială, meriţi o viaţă minunată, plină de succes, fericire, bucurie şi emoţii. Ai dreptul să ai relaţiile visate şi o sănătate excelentă.

Eşti născut pentru succes şi respect de sine.

Ai în tine talente şi abilităţi pe care dacă le vei descătuşa şi le vei pune în aplicare vei obţine tot ce-ţi doreşti să ai în viaţa ta. Eşti înconjurat de multe oportunităţi pe care dacă le foloseşti  ţi-ai îndeplini visurile, căci singurele limite reale referitoare la ceea ce poţi fi, poţi avea sau realiza sunt cele pe care ţi le stabileşti tu în sinea ta despre tine.

Trezeşte-te la o altă realitate!

6993014784_f0abe55405_z

Tot ce se întîmplă în exteriorul tău este o reflectare a ceea ce se întîmplă în interiorul tău. Dacă vrei să ştii ce se află în interiorul cuiva observă-i aspectele exterioare. Nu uita că devii ceea ce gîndeşti. Tu cu gîndurile tale determini tot ce ţi se întîmplă, ele te pot face fericit dar şi trist şi deprimat, puternic sau slab, încrezător sau nesigur, pozitiv sau negativ, doar tu alegi calea spre ce doreşti să fii.

Acţiunile declanşate de gîndurile tale îţi influenţează întreaga viaţă, ce veste bună e să ştim că toate astea stau sub controlul nostru.

Dacă te vei gîndi la succes şi încredere te vei simţi puternic şi competent şi vei avea rezultate mai bune. Dar dacă te vei gandi că poţi eşua, rezultatele tale vor fi mediocre, indiferent dacă eşti tare bun.

Spune-ţi acum : Sunt decis să mă schimb !

Clădeşte ziua aceasta pe temelia unor gînduri plăcute. Nu te îngrijora de faptul că imperfecţiunile ar putea să-ţi împiedice progresul. Adu-ţi aminte, ori de câte ori este necesar, că eşti o creatură a lui Dumnezeu şi că ai puterea de a împlini orice vis cultivînd gînduri înalte. Poţi zbura atunci când hotărăşti că poţi s-o faci. Nu te considera niciodată înfrînt. Viziunea inimii să fie proiectul vieţii tale. Og Mandino

Indiferent de ceea ce crezi cu convingere acest lucru va deveni realitatea ta. Ceea ce tu crezi şi simţi determină imaginea ta exterioară. Nu crezi ceea ce vezi ci vezi ceea ce crezi !

De cîte ori nu ne-am distrus visele sau ne-am anulat trăirea lor prin credinţele ce ne autolimitează ? Convingeri ce ne trag în jos, care nu sunt adevarate ci le-am acceptat fără a ne îndoi, şi acum le trăim realitatea.

Demonstrează-ţi limitele şi cu siguranţă, vei deveni limitat. Richard Bach

Tu meriţi totul, universul nu favorizează pe nimeni, suntem cu toţii trataţi în acelaşi fel, ceea ce plantăm în solul universului, aceea şi va creşte în viitorul nostru. Totul depinde doar de tine.

Există o lege în psihologie potrivit căreia dacă îţi poţi forma în minte o imagine a ceea ce-ţi doreşti să devii şi o menţii acolo un timp suficient de lung, vei ajunge curînd aşa cum ai gîndit spunea William James.

Nu-ţi mai pierde zilele şi nopţile cu atîtea lucruri lipsite de valoare pentru că n-o să ai timp să accepţi o provocare reală atunci când apare.

Dumnezeu ne dăruieşte fiecare zi pentru a o folosi după bunul plac. O putem irosi sau o putem trăi cu folos. Mîine această zi va fi trecut pentru totdeauna, lăsînd în loc ceea ce am ales să facem cu ea. Ziua poate fi folosită pentru a avea cîstig şi nu o pierdere, pentru a face bine şi nu a face rau, pentru succes şi nu pentru eşec.

Seneca a spus odata: „Cuvintele sunt oglinda minţii.”. Iisus a spus-o în felul său: „Gura vorbeşte din preaplinul inimii.”. Orice încerci să faci fii atent la ceea ce spui!

Să folosim întotdeauna cuvântul pentru a ne înălţa pe noi şi pe ceilalţi şi niciodată pentru a distruge. Indiferent de condiţia noastră socială trebuie să devenim conştienţi că putem schimba totul în jurul nostru, în bine sau în rău, prin modificarea gândurilor şi dorinţelor noastre.

Te îmbrăţişez cu drag,

Evelina Cudalb


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s