Învata să trăieşti ceea ce sufletul îşi doreşte!

E o nouă zi, şi pentru tine e aceeaşi zi de ieri , ba chiar aceeaşi de săptămîna trecută.

Te trezeşti lipsită de entuziasm, căci acelaşi spectacol vizionat de mii de ori nu mai trezeşte nici un interes, asemenea cazului cînd ţi-ai dori să aprinzi un foc unde nu mai este oxigen.  Şi cine draga mea e responsabil pentru amăraciunea din ochii tăi şi plictiseala din viaţa ta ? Condiţiile meteo , vei exclama că tot plouă, şi te împiedică să faci ce-ţi doreai, că jobul te istoveşte, şi nu ai timp de nimic, că toata lumea e împotriva ta, şi te tine agaţată de ei şi de nevoile lor, şi tu ca o disperată fugi în îndeplinirea cerinţelor exterioare şi uiţi de interiorul tău şi de dezordinea de mult instalată în tine.

Astăzi, îndrăzneşte şi fă curat în tine, priveşte în oglinda sufletului tău, ce vezi ?

O regină?

O depresivă?

O femeie încrezută, care îşi admira propria creaţie ?

Aş vrea mult să aud că eşti autorul capodoperei tale şi că în fiecare zi lucrezi cu entuziasm la proiectul tău, că te desăvîrşeşti pe zi ce trece cu mai multă iubire de sine şi pasiune prin visul tău.

Pe calea fericirii noastre vom găsi învăţătura pentru care am ales să trăim această viaţă.

Devii campion dacă mai lupţi încă o rundă ! spunea o persoană care a cunoscut succesul.

Şi acum spune-mi, ce îţi doreşti ? Ai un plan bine definit a ceea ce vrei să trăieşti ? Cum vrei să-ti începi ziua ? Cum arată filmul vieţii tale ?

tri_film_013013_prideprejudice

Eu, vreau să mă trezesc  prin respiraţia unei noi zile, să-mi energizez spiritul cu aerul properităţii, încrederii, puterii. Să fac sport, căci corpul meu are nevoie de mişcare sustinută, are nevoie să-l îngrijesc prin exerciţii repetate. Să fiu recunoscătoare, să mulţumesc pentru tot ceea ce am acum şi aici şi pentru tot ce apare în existenţa mea. Să iubesc, să zîmbesc , să ofer iubire şi afecţiune începînd cu mine şi apoi cu cel de lîngă mine, să trăiesc emoţiile fericirii, să trăiesc visele în realitatea din prezent.

Dar tu te plîngi, că nu ai vise, şi cine te opreşte în a le stabili, nu te costă nimic să îţi pui visele pe foaie şi apoi să pui în practică acţiunile respective pentru a te îndrepta spre realizarea lor.

Vreau începind de astăzi să iai o foaie şi să scrii tot ce vrei să trăieşti în viaţa ta :

1  ……….

2  ………

3  ……….

…..

Îndrăzneşte să scrii multe, fără reţineri, fără limite scrie tot ce doreşti să simţi, să vibrezi, să ai.

Apoi fa o altă listă, unde vei scrie tot ce eşti gata să faci în fiecare zi pentru a-ţi atinge scopurile.

Căci ştii foarte bine că fiecare vis, dorinţă, pentru a ei îndeplinire e nevoie de acţiune, fără de care eşti pierdut, eşti pe un drum ce duce spre o destinaţie ce-ţi va provoca multă suferinţă, învaţă de la oamenii de succes, învaţă să faci paşii care trebuie.

Cineva spunea că visurile fără acţiune sunt pentru leneşi, căci visurile le creează o stare iluzorie de satisfacţie ce-i umple rezervorul interior cu senzaţia ca şi cum ar poseda deja acel lucru dorit şi nu mai întreprind nimic în vederea realizării scopului propus.

Crede în tine, în puterea ce rezidă în tine, atinge-o cu sufletul cu privirea, şi trezeâşte-o la viaţă, e în tine, şi doarme de ceva vreme bună, ascultă-ţi vocea ce plînge ce vrea o schimbare, ce vrea o viaţă diferită, şi evită vocea care se conformează cu această stare depresivă, fii o luptătoare nu te lăsa condusă de tristeţe, de experienţele de ieri, nu aştepta ca ceilalţi sî-ţi rezolve problemele.

Fii responsabilă de ceea ce trăieşti !

Vreau să îmi spui ce ai vrea sa traiesti, ce ai vrea să experimentezi în viaţa ta şi încă nu ai avut curajul s-o faci, şi nu-mi aduce alte mii de motive pentru care încă nu ţi-ai schimbat prezentul pe un prezent de vis, căci ti-a lipsit curajul sa te desprinzi de suferinţa de tristeţe.

Viaţa e frumuseţe, e iubire, e vis, e realizare, e creaţie, nu crede că ea e acelaşi lucru cu toată amărăciunea ce-o păstrezi acum în tine ! E mult mai mult decît atît, şi ai puterea să schimbi, făcînd altceva decît ai facut pînă acum, schimbîndu-ţi obiceiurile proaste şi vechi cu altele noi şi perfecte pentru ceea ce vreai să ai.

6970298759_09e257fbfc_zServiţi-vă de imaginaţie şi participaţi cu toată fiinţa, pentru a intra în legătură cu realitatea succesului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s