Cum te eliberezi de propria închisoare!

Te-ai născut o pasăre frumoasă, cu aripi să zbori spre infinitul cerului şi să explorezi ţinuturi necunoscute de unde vei culege şi aduce mai multă lumină în sufletul vieţii tale. Însă ce faci în acest moment? Eşti în toiul zborului, înveţi să zbori, îţi repeţi mişcările, pentru a reuşi să atingi cele mai înalte vîrfuri ale bolţii cereşti ?

O respiraţie obosită se face remarcată de după gratiile coliviei în care te-ai instalat, şi stai cuminte în aşteptarea unui miracol atîta timp cît este apă şi fărîmituri.

Cum e să trăieşti cu fărîmituri de vise ?

Cum e să priveşti din spatele gratiilor ?

Ce vezi în faţa ta ?

2

Un pustiu, o întindere a cărui orizont nici cu privirea nu-l poţi atinge.

Şi cine draga mia ţi-a ales acest destin şi această colivie ?

Nu eu, nu parinţii, ci tu singură, de frica unui zbor, de frica necunscutului din faţa ta, de frica că vei descoperi ceva nou, de frica că nu meriţi să primeşti ceea ce urmează să descoperi şi să aduci în noua ta viaţă.

Teama este o dovadă falsă care doar pare adevărată.

Frumoasa mea, viaţa este o evoluţie, un zbor neîntrerupt, călătorii îndelungate şi noi terenuri cucerite de privirile tale şi pasiunile tale. Cheia unei vieţi mai bune constă în capacitatea ta de a construi mental imaginea vieţii la care visezi şi a persoanei care doreşti să devii. TU eşti posesorul acestei colivii, TU eşti cea ce deţine cheile şi poate să se elibereze în orice clipă din propria închisoare.

Închide ochii şi imaginează-ţi cerul, vîntul ce-ţi mîngîie corpul, viteza cu care te îndepărtezi de ceea ce ai acum în prezent, pentru un alt prezent, simte aerul cel nou, acea noua respiraţie, simte cum pamîntul de sub picioarele tale prinde o altă formă, şi acum deschide ochii, ia cheia ce o ţii ascunsă şi deschide, deschide-te către o nouă viaţă. Permite-ţi să vibrezi ca fluturii plini de culoare şi de viaţă prin largul cîmpiilor nexplorate, permite-ţi să trăieşti noi experienţe de care eşti în stare, căci le meriţi pe deplin, nu poţi sta în aceeaşi zonă mult timp fără să îndrăzneşti să creşti şi să evoluezi.

6Anii trec şi experienţa ta de viaţă e aceeaşi de ieri, morocăneală, vise neîmplinite, emoţii netrăite, şi totul pentru că crezi că viaţa îţi impune limite, NU, ai doar o minte limitată pe care ţi-o poţi schimba din acest moment, din acestă clipă, cînd hotăreşti să-ţi faci o nouă traiectorie a vieţii şi să te apuci de zbor, chiar dacă nu ai hartă, însă îndrumă-te după harta sufletului tău, după harta pasiunilor tale, viselor tale şi fiecare zi va fi o nouă oportunitate în a te apropria tot mai mult de ţărîmul visului tau.

Nimic nu învinge eşecul, în afară de succes.

Eşecul nu este permanent. Inspiră-te de la oamenii care au dat dovadă de curaj şi au depăşit ceea ce i-au încercat. Cultivă încrederea în tine, dezvoltă-ţi credinţa că eşti capabilă să reuşeşti.

Încrederea te poate duce acolo unde vrei să ajungi. Este mult mai uşor să realizezi ce ţi-ai propus atunci când te simţi bine în pielea ta, cu capacităţile şi talentele tale. Donald Trump

Viaţa este ca un rîu, dacă te simţi scufundată şi sufocată de adîncimile prin care treci, nu uita că rîul e încîntat să te ridice în libertate, doar dacă îndrăzneşti să-ţi dai drumul. Adevărata noastră menire este această călătorie, această aventură ! Căci puterea magică de a face vieţile noastre aidoma celor mai frumoase vise dormitează doar în noi !

E timpul să o slobozim !

11

Începe să înţelegi că nimic nu poate sta între tine şi binele pe care îl alegi mental şi îl radiezi în exterior prin gîndurile, sentimentele, aşteptările, cuvintele şi acţiunile tale ! Acest univers e bogat şi generos cu fiecare, şi în tine este soluţia, căci el o plantase la naşterea ta, ai puterea de a crea tot ce-şi doreşti.

Cum spunea Bonaparte « Ocazie ? Ce-i aia ocazie ? Eu îmi creez propriile ocazii » Doar tu poţi schimba lumea pe care ai creat-o pentru tine prin noi gînduri şi alte acţiuni care te vor duce exact spre realizarea de sine !

Te îmbrăţişez cu multă iubire şi astăzi fă primul pas spre eliberarea ta, nu mai amîna!

2 gânduri despre „Cum te eliberezi de propria închisoare!

  1. Mi-ar placea ca adresarea catre cititor sa fie nu doar pentru sexul frumos, dar si cel „tare”. Multumesc anticipat. Mi-a placut, cred ca voi fi un fidel daca veti lua in calcul doleanta mea)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s